Производи

 

KCH 1318

 

KCH 9972

 

248809683

 

 

 

 

logo2

Отворен систем

KCH 0007Термосифонски отворен систем е многу ефикасен систем со голем степен на искористување на сончевата енергија... kopce

 

Отворен систем со спирала

imagesСончевите колектори под притисок претставуваат отворен термосифонски систем...kopce

 

Затворен систем со бојлер горе

KCH 1318Затворен систем под притисок изработен целина бојлер со вакумски цевки. Водата од бојлерот се загрева... kopce

 

Затворен систем со бојлер доле

200C-500x500 Вакумски сончев абсорбер (сончева греалица). Кај грејното тело се користат вакумски цевки....kopce

 

 

Designed by Studio Gardibald Gardibald-logo

.